Va taip dariau: Imti 10 litrų beržų sulos. Į ją įmerkti marliniame maišelyje sudėtą rūginę džiovintą duoną ir supilti 0,5 kg. cukraus. Po 2 parų sudėti 1 valg. šaukštą susmulkintos ažuolo žievės ir indą uždaryti. Po 7 dienų sulą galima gerti, prieš tai perkošus. Gavos toks pelesio sluoksnis ant virsaus. "Servisas" <mes@esame.cia> wrote in message news:hsr7rj$hmv$1@trimpas.omnitel.net... > Gerk gerk, jei uzraugei teisingai ;) > Pas mane dar nuo pernai stovi, neprisiruosiu atidaryt :) > > "Saulius74901" <kuzziaTRINTI@takas.lt> wrote in message > news:hsr6t0$fv2$1@trimpas.omnitel.net... >> Vakar issitraukiau is rusio sula. Pries gera menesi supilta ir uzraugta. >> Atidarant buvo toks pššššššš. Matosi burbuliukai kyla, tipo rugsta ar >> kazkas tokio. Skonis toks rugstokas, jauciasi burbuliuku kutenimas.. >> >> Pasakykit ar jau ispilt ar bandyt gert ta gerima? >> >> > >