Tema: Re: Sula
Autorius: Saulius74901
Data: 2010-05-17 15:06:26
Va taip dariau:
Imti 10 litrų beržų sulos. Į ją įmerkti marliniame maišelyje sudėtą rūginę 
džiovintą duoną ir supilti 0,5 kg. cukraus. Po 2 parų sudėti 1 valg. šaukštą 
susmulkintos ažuolo žievės ir indą uždaryti. Po 7 dienų sulą galima gerti, 
prieš tai perkošus.
Gavos toks pelesio sluoksnis ant virsaus.
"Servisas" <mes@esame.cia> wrote in message 
news:hsr7rj$hmv$1@trimpas.omnitel.net...
> Gerk gerk, jei uzraugei teisingai ;)
> Pas mane dar nuo pernai stovi, neprisiruosiu atidaryt :)
>
> "Saulius74901" <kuzziaTRINTI@takas.lt> wrote in message 
> news:hsr6t0$fv2$1@trimpas.omnitel.net...
>> Vakar issitraukiau is rusio sula. Pries gera menesi supilta ir uzraugta.
>> Atidarant buvo toks pššššššš. Matosi burbuliukai kyla, tipo rugsta ar 
>> kazkas tokio. Skonis toks rugstokas, jauciasi burbuliuku kutenimas..
>>
>> Pasakykit ar jau ispilt ar bandyt gert ta gerima?
>>
>>
>
>