mes tai kokiai savaitei - dviem i sula priberiam apelsinu ir citrinu zieviu - , po to perkosiam, ple kaip gerai toki gert (atsigert), gerai ir siaip ir prie vadiaros. "Saulius74901" <kuzziaTRINTI@takas.lt> wrote in message news:hsrbg2$nt7$1@trimpas.omnitel.net... > Va taip dariau: > Imti 10 litrų beržų sulos. Į ją įmerkti marliniame maišelyje sudėtą rūginę > džiovintą duoną ir supilti 0,5 kg. cukraus. Po 2 parų sudėti 1 valg. > šaukštą susmulkintos ažuolo žievės ir indą uždaryti. Po 7 dienų sulą > galima gerti, prieš tai perkošus. > Gavos toks pelesio sluoksnis ant virsaus. > "Servisas" <mes@esame.cia> wrote in message > news:hsr7rj$hmv$1@trimpas.omnitel.net... >> Gerk gerk, jei uzraugei teisingai ;) >> Pas mane dar nuo pernai stovi, neprisiruosiu atidaryt :) >> >> "Saulius74901" <kuzziaTRINTI@takas.lt> wrote in message >> news:hsr6t0$fv2$1@trimpas.omnitel.net... >>> Vakar issitraukiau is rusio sula. Pries gera menesi supilta ir uzraugta. >>> Atidarant buvo toks pššššššš. Matosi burbuliukai kyla, tipo rugsta ar >>> kazkas tokio. Skonis toks rugstokas, jauciasi burbuliuku kutenimas.. >>> >>> Pasakykit ar jau ispilt ar bandyt gert ta gerima? >>> >>> >> >> > >