Krienų dėjot? gabalėlį lapo arba šaknies į kiekvieną stiklainį. Tada nebus minkšti. "Romanas" <nera@neturiu.lt> wrote in message news:hvjcrl$288$1@trimpas.omnitel.net... >O jums agurkai nesirauksleja ? Man gavosi siek tiek paminksteje ir > pasiraukslejo. Nors tai gal priklauso nuo paciu agurku veisles. Ne visos > rusys tinka rauginti/marinuoti. > Bet skonis pasakiskas !!!! > Kaip suteikti agurkeliams grazia firmine isvaizda? > > > "Daiva D." <ddaiva@gmail.com> wrote in message > news:hvj4pb$js8$1@trimpas.omnitel.net... >> Aš užpildavau du arba tris kartus dėl sterilumo. >> >> "Romanas" <nera@neturiu.lt> wrote in message >> news:hvijrf$hq6$1@trimpas.omnitel.net... >>> Sveiki, >>> Pasidalinkit izymiuoju Uspaskicho agurkeliu receptu. >>> Kaip reikia daryti ? Kiek kartu reikia uzpilti karstu marinatu, atvesus >>> marinata nupilti, vel uzvirti ir vel uzpilti marinata ant agurkeliu? Ka >>> tas kelis sykius pilamas karstas marinatas agurkams duoda, ka jis ten >>> ytakoja ? >>> Kelis sykius uzpylineti marinatu - labai jau ilgai gaunasi. >>> >>> > >