dar azuolo lapu deda kad agurkai kietesni isliktu "Daiva D." <ddaiva@gmail.com> wrote in message news:hvkfgg$luf$1@trimpas.omnitel.net... > Krienų dėjot? gabalėlį lapo arba šaknies į kiekvieną stiklainį. Tada nebus minkšti. > > "Romanas" <nera@neturiu.lt> wrote in message news:hvjcrl$288$1@trimpas.omnitel.net... >>O jums agurkai nesirauksleja ? Man gavosi siek tiek paminksteje ir >> pasiraukslejo. Nors tai gal priklauso nuo paciu agurku veisles. Ne visos >> rusys tinka rauginti/marinuoti. >> Bet skonis pasakiskas !!!! >> Kaip suteikti agurkeliams grazia firmine isvaizda? >> >> >> "Daiva D." <ddaiva@gmail.com> wrote in message >> news:hvj4pb$js8$1@trimpas.omnitel.net... >>> Aš užpildavau du arba tris kartus dėl sterilumo. >>> >>> "Romanas" <nera@neturiu.lt> wrote in message >>> news:hvijrf$hq6$1@trimpas.omnitel.net... >>>> Sveiki, >>>> Pasidalinkit izymiuoju Uspaskicho agurkeliu receptu. >>>> Kaip reikia daryti ? Kiek kartu reikia uzpilti karstu marinatu, atvesus >>>> marinata nupilti, vel uzvirti ir vel uzpilti marinata ant agurkeliu? Ka >>>> tas kelis sykius pilamas karstas marinatas agurkams duoda, ka jis ten >>>> ytakoja ? >>>> Kelis sykius uzpylineti marinatu - labai jau ilgai gaunasi. >>>> >>>> >> >>