Tema: Re: Marinuoti agurkeliai "a la Uspaskich "
Autorius: Linas Petkevičius
Data: 2010-06-20 14:58:24
Kad ne staline - tikrai ne. Zinau, kad dedavo tos kalcios druskos. Nedaug ir 
grynai del kietumo.

"A&G" <laiskudeze@takas.lt> wrote in message 
news:hvkup5$4bv$1@trimpas.omnitel.net...
> gal kad juros druska jodo turi tai netinka marinavimui, reik kamennaja 
> stalovaja ar kaip ten ji vadinasi
> "Linas Petkevičius" <linas@NONONOinfonova.lt> wrote in message 
> news:hvkuj7$43l$1@trimpas.omnitel.net...
>> Nu nezinau - seniau ja vaistinese pirkdavo - ta kur visokiom procedurom
>> naudojama. Pas mus bent jau taip vadina ja.
>>
>> "A&G" <laiskudeze@takas.lt> wrote in message
>> news:hvktgh$35e$1@trimpas.omnitel.net...
>>> tai kad juros druska sako netinka, reik tos kitokios
>>> "Linas Petkevičius" <linas@NONONOinfonova.lt> wrote in message
>>> news:hvkoo3$u52$1@trimpas.omnitel.net...
>>>> Reik uzsirasyt - kad neuzmirst senatvej į triusikus įsidėt.
>>>>
>>>> O dar agurkams labai gerai padeda juros druska, arba kalcio chloridas.
>>>> Ant
>>>> sloviku turbut zymima kaip E509.
>>>>
>>>> "A&G" <laiskudeze@takas.lt> wrote in message
>>>> news:hvko1h$th4$1@trimpas.omnitel.net...
>>>>> dar azuolo lapu deda kad agurkai kietesni isliktu
>>>>> "Daiva D." <ddaiva@gmail.com> wrote in message
>>>>> news:hvkfgg$luf$1@trimpas.omnitel.net...
>>>>
>>>>