o sito meslo yra Norvegijoje, ar dalykas labai svediskas? Vaziuoja draugas Norvegijon, uzsisakyciau..:) "pragäras" <briuseliokopustas@hotmail.com> wrote in message news:i2okdt$ctu$1@trimpas.omnitel.net... > visiškai teisingai. aišku, ir bulbos prie to dera, o pomidorai čia jau > variacija - va, info kad ir wikipedijoje :) > http://en.wikipedia.org/wiki/Surstr%C3%B6mming > > ir aišku, kad pidisas prie silkės kur kas geriau, ale nevartojam... ir > Prippso Lietuvoje senokai nematyt :) > > "Linas Petkevičius" <linas@NONOOglservices.lt> wrote in message > news:i2ok33$cfp$1@trimpas.omnitel.net... >> Ir pidisas geriau, o ne alus. Nebent labai jau saltas. >> >> "Kypsas" <nebera@meilo.lt> wrote in message >> news:i2ok0b$cb6$1@trimpas.omnitel.net... >>> tai dedi smirdaliuka i blyna, pamidoru, svagunu ir agurku, ane? ir >>> valgai, >>> tep supratau? >>> "pragäras" <briuseliokopustas@hotmail.com> wrote in message >>> news:i2ojai$be2$1@trimpas.omnitel.net... >>>> taip, kaip instrukcijoje parašyta :) tik neradom tos Etna >>>> Skandinaviškos >>>> duonos, teko lavašą jamt >>>> >>>> "Kypsas" <nebera@meilo.lt> wrote in message >>>> news:i2ohhj$91r$1@trimpas.omnitel.net... >>>>> tai ar gerai supratau, kad is surstromingo kebeba pasidaret? >>>> >>> >>>