G. wrote: > Kà tik per Travel kulinarinæ laidà, rodë kaip þurnalistë beveik vimtelëjo > bandydama ðità Ðvedijos delikatesà. Tikriausiai ne kiekvienam :) > > G.V. > > "pragäras" <briuseliokopustas@hotmail.com> wrote in message > news:i2n2ed$515$1@trimpas.omnitel.net... >> Sveiki, kaip visad ne toks tas velnias baisus, kaip maliavoja - pûdyta >> silkutë kvapo ne kokio (o jei tiksliau, èia neminëtino), bet skonis visai >> neblogas - tirpi burnoje, jei nuskalauti vandeniu, bûtø ir ne tokia sûri >> (èia kaip kam). Vienas jautresnis individas ið veiksmo vietos pabëgo, >> atidarinëm maiðelyje, bet dideliø fontanø nebuvo. Aèiû atveþusiam a ir >> sorry shimtas kiniechiu, kad nepakvieèiau - vaþiavom pas draugà á sodà >> (kuris ir pabëgo), kadangi buvo nuspræsta, kad tokiems eksperimentams >> reikalingas ðiltas vanduo po ranka :) > > Ten jauciu britiska laida o britai kaip zinia vemia nuo visko kas nebritiska jei tai nera "crispy, light and fat free" tai jau jiems nemaistas ir jie baisingai ziaukcioja. Lygiai taip pat kaip pazystamiems britams teko paraguti bulviniu blynu ir jie sake kad neisivaizduoja kaip tai zmones gali valgyti, o visai pamirso kad ju rytais kepamos "hash brown" yra vienas prie vieno bulvinis blynas ir jie ziaumoja pasilinksedami galva, todel as labai suabejociau britu kompetencijaa vertinant maista.