Jo, rezultatas visai kitoks. Aš irgi su 254 kepu (varškės pyragas labai einamas) kasdien, labai vykęs pirkinys, ypač kai už 250 Lt. :) On 2010.08.06 10:38, bzik wrote: > mus taip pat nustebino, kad pagal ta pati paprasta recepta skirtingose duonkepese gaunasi skirtingas rezultatas. Kaimynai paziureje i mus SD254 per kazkokia maximos akcija nusipirko kenwood. Kepalelio isvaizda neesminis reikalas, bet kad skirias ir konsistencija, ir skonis. Gal itakoja indo forma, ismaisymas, gal skiriasi temperaturiniai rezimai ir atlikimo laikas. Zodziu SD254 yra pripazinta geriausiu praeitu metu pirkiniu :) Dirba po kelis kartus per savaite. O perkant buvo baimes, kad pazaisim ir padesim. > > "Junda"<junda@dtiltas.lt> wrote in message news:i3gdgn$n7j$1@trimpas.omnitel.net... >> On 2010.08.05 21:48, QL wrote: >>> nezinau, teflonas ar neteflonas, bet 254/255 yra su senoviska danga, >>> 256/257 su naujoviska. >>> Kibiriukai lieti kiek zinau yra pas panasonic ir LG. Pas kitus konservu >>> dezutes skardele. >> Tikrai kad skarbonkės visai, kepimo savybės turėtų labai skirtis. Kepiau >> rugelį su tuo kenwoodu, tai teko pusę visko rankomis daryti, nes mentelė >> visai netinkama (jie net negamina kitokių), kibiro forma ne į aukštį, o >> į plotį daugiau, tai dugno plotas didesnis ir mentelė negali išsukti >> visos ruginės tešlos (per sunki). Nu ir iškepė ne taip skaniai, kaip >> panasonice.