Jo, mes eksploatuojam pilnu tempu ir esam baisiai patenkinti. Mūsų pavyzdžiu pasekę dar bent 4 pažįstami/draugai/giminės tokias įsigijo. Receptas iš supermamų: VARŠKĖS PYRAGAS 100 g sviesto 150 ml pieno + 2 kiausiniai, vanilinio cukraus 1 a.s. druskos 150 g cukraus 250g varskes 500g kvietiniu miltu 2,5 a.s. sausu mieliu. (aš dar gerokai įpilu romo ir įdedu visokių džiovintų vaisių) Viską sudėti pagal duonkepės rekomendacijas, 1.2 kg, pirma programa. Iškepusią patikrinti mediniu pagaliuku ir dar apie 20 min. palaikyti kibirėlyje, kitaip vidus būna per drėgnas. Nors ir šiaip šitas pyragas nesausas. Tešlą dar galima paskaninti cinamonu, riešutukais arba porą šaukštų marcipanų. Kai iškepa ir išimi iš kibiriuko nereik išsigąst, kad jis toks atrodo viduj labai minkštas, lyg žalias. Kai atvėsta, sustingsta ten viskas ir būna super, tik nereik pjaustyt karšto. On 2010.08.12 15:45, flag wrote: > n va, gavos kaip visada - atveziau jums , kepat dabar, o as kaip autorius > nieko nekepu :D laiko vis nerandu, bet ta varskes pyraga noreciau pameginti > jei ismestum recepta ;) > > > "Junda"<junda@dtiltas.lt> wrote in message > news:i3m89m$vfg$1@trimpas.omnitel.net... >> Jo, rezultatas visai kitoks. As irgi su 254 kepu (varskes pyragas labai >> einamas) kasdien, labai vykes pirkinys, ypac kai uz 250 Lt. :) >> >