"Arj" <root@ibm.com> wrote in message news:i502db$65q$1@trimpas.omnitel.net... > is isbandytu - gerai maximoj 400g pakuotes be popierines etiketes (ant > virsaus kazkas juodai atpsausdinta)- pigu ir valgoma; labai pritariu, geriausia ka galima rast tarp musu lietuvisku sudinu chalturu, vokiskas produktas > Labai gerai suejo norfoj pirkti vistienos skilviai stikliniuose > indukuose - atrodo kaip tikra tusonke, tokie stikliniai indukai po 400g > virsus dengtas popieriumi su gumele. Buvo analogisku tos pacios firmos > "jautiena su grikiais", "vistienos sirdys" etc - bet neragauti (isvaizda > nesuzavejo), o va skilviams dedu riebiu +. Ir labai skanu, ir skonis kaip > tusonkes, kiek mesos madosi dar parduotuvej :) > Tiesa, juos siltus valgyti ejosi kur kas skaniau nei is saldytuvo > istrauktus :) > Dar is ragautu visai patiko "kapotas kumpis" - visai paprasta etikete, > mesos tik 55% (!), bet mano nuostabai visai geras skonis (matyt chemijos > nepagailejo). Kiti is tos serijos visai nezavejo del sudeties (is serijos > odeles 20 %, lasiniai 10%, subproduktai 20%, mesos 1%) > Dar is testuotu bandyta troskinta jautiena tokiuose tamsiai raudonos > etiketes indeliuose (ju visa serija yra su elniena, serniena, kalakutiena/ > stirniena etc) - tai visiskas brudas (nors kainavo brangiausia, maximoj > 6lt uz 240g). > Dar jei yra valganciu zuvi - tunas gabaliukais (ne smulkintas) > konservuotas gerai sueina su majonezu ir duona. > > > > "bbd" <b@b.d> wrote in message news:i4vt3h$tg1$1@trimpas.omnitel.net... >> Norisi normalios jautienos ar kiaulienos "tushonkes", be jokiu E ir kito >> sh... Vien mesa, druska, prieskoniai (kaip pries 10 metu dar parduose >> budavo) >> > >