Nezinau kaip kiti man tai labi baisiai skanu isvirti makaronus ragelius ( tiks ir kitokie ale man anie gardziausi), po to i tuos makarus suversti tusonke gerai ismaisyti ir leisti taip pastoveti kad viskas gerai pasiltu... As tusonkes i grikius nedeciau man grikia ituri buti klasikiniai, birus daug druskos keptas svogunelis su lasinuku ir krislelis sviesto gopas wrote: > prabandziau ta vokiska su uzspaustom raidem ant skarbonkes. normaliukas. > > beje, gamtoj kokius patiekalus su ta tushonke daro? makaronus? grikius? > > "Yvl" <chiornyj @ bumer.lt> wrote in message news:i5o5p3$s8p$1@trimpas.omnitel.net... >> ..ir gamybos apimtis beigi kiekius nepamirsk ikalkuliuot.. >> >> >> "BigM" <mindaugask_NOSPAM@centras.lt> wrote in message >> news:i5i7ii$aul$1@trimpas.omnitel.net... >>> kaina normali, jei mėsa įdėta normali. Pabandyk sau pasidaryt normalios >>> tušonkės ir paskaičiuot kainą. (nekalbu apie logistiką, gamybos sąnaudas, >>> mokesčius ir pan.) >>> >>> "PiktazA" <piktaza@zebra.lt> wrote in message >>> news:i5gqnv$6ea$1@trimpas.omnitel.net... >>>> Cia "Norfoj" radau tokia troskinta kauliena: stiklainis 400g, gamintojas >>>> "Rital D", Latvija. Sudetis (bent taip raso): kiauliena 100%, >>>> antioksidantas - natrio druska, svogunai, juodieji pipirai, lauro lapai. >>>> Paemiau, tik dar neragavau... >>>> Kaina tai bezbozna ~7,50 >>