neturiu receptu. darosi kaip gaunasi. stipresnis sidras - daugiau praskiedi, silpnesnis - maziau ir varai. symet pas mane labai prastas derlius - tai isvis nieko nesigauna padaryt :( -- T "trickyvic" <meilas@meilas.lt> wrote in message news:i8na3h$71q$1@trimpas.omnitel.net... > Tai galetumei receptu pasidalinti ir patarimais jei teko tai daryti? > Po to kaip nors atsirokuotumeme :) > > > TranZOO wrote: >> sidra. sidras yra obuoliu vynas jaunas ir lengvas :) >> >> vienzo - be papildomu mieliu. >> >> darem is vyno - brudas gavosi, tik is naturalaus skanus kalvadosas >> gaunas. >> >> "Toxis@ze_yvil_place" <tox@work.ble> wrote in message >> news:i8n909$5t0$1@trimpas.omnitel.net... >>> a sidra reikia daryt, ar vyna ir ji distiliuot?:) ash turiu toki yrasha >>> savo ateities to do liste:) tiesa manishkis dar savyje turi papildoma >>> procedura, samagona i azhuoline bachkute, i rusi ir palikt kokiems >>> 5kiems 7tyniems metams:) >>> "TranZOO" <laisku@nera.net> wrote in message >>> news:i8n8s1$5na$1@trimpas.omnitel.net... >>>> is abaliu bybis gaunas. ispradziu sidra padaryk, ir tik tada varyk. >>>> >>>> -- >>>> T >>>> >>>> "trickyvic" <meilas@meilas.lt> wrote in message >>>> news:i8n7dt$3nk$1@trimpas.omnitel.net... >>>>> gal kas turi receptuka kaip paruosti broga is uoboliu, nes jei >>>>> naudotis >>>>> guugleje randomais pasiulymais tai labai jau ten kainuoti pradeda >>>> >>