Tai kad man rodosi, jog metilo spiritas ishsikiria tik prie tam tikros temperaturos ir todel tie pirmieji 250g ir yra ishpilami lauk o nuo 75 iki 82 laipsniu bega is kranelio tai kas mums reikalinga :) Kabal wrote: > Ikisiu ir as savo trigrasi. > Kolega dievagojosi, jog su Anyksciu vynu anksciau bendravo ir jam isaiskino, jog is obuoliu vyno varant samagona yprastu budu gaunasi metilo spirito kazkiek. > O kadangi jie naudojasi kokia tai technologija, tai tada tik etilo spiritas islenda. Nezinau kiek tiesos tame, bet pasidalinu mintimis :) > > "TranZOO" <laisku@nera.net> wrote in message news:i8uhmp$gab$1@trimpas.omnitel.net... >> neturiu receptu. darosi kaip gaunasi. stipresnis sidras - daugiau praskiedi, >> silpnesnis - maziau ir varai. >> >> symet pas mane labai prastas derlius - tai isvis nieko nesigauna padaryt :( >> >> -- >> T >> >> "trickyvic" <meilas@meilas.lt> wrote in message >> news:i8na3h$71q$1@trimpas.omnitel.net... >>> Tai galetumei receptu pasidalinti ir patarimais jei teko tai daryti? >>> Po to kaip nors atsirokuotumeme :) >>> >>> >>> TranZOO wrote: >>>> sidra. sidras yra obuoliu vynas jaunas ir lengvas :) >>>> >>>> vienzo - be papildomu mieliu. >>>> >>>> darem is vyno - brudas gavosi, tik is naturalaus skanus kalvadosas >>>> gaunas. >>>> >>>> "Toxis@ze_yvil_place" <tox@work.ble> wrote in message >>>> news:i8n909$5t0$1@trimpas.omnitel.net... >>>>> a sidra reikia daryt, ar vyna ir ji distiliuot?:) ash turiu toki yrasha >>>>> savo ateities to do liste:) tiesa manishkis dar savyje turi papildoma >>>>> procedura, samagona i azhuoline bachkute, i rusi ir palikt kokiems >>>>> 5kiems 7tyniems metams:) >>>>> "TranZOO" <laisku@nera.net> wrote in message >>>>> news:i8n8s1$5na$1@trimpas.omnitel.net... >>>>>> is abaliu bybis gaunas. ispradziu sidra padaryk, ir tik tada varyk. >>>>>> >>>>>> -- >>>>>> T >>>>>> >>>>>> "trickyvic" <meilas@meilas.lt> wrote in message >>>>>> news:i8n7dt$3nk$1@trimpas.omnitel.net... >>>>>>> gal kas turi receptuka kaip paruosti broga is uoboliu, nes jei >>>>>>> naudotis >>>>>>> guugleje randomais pasiulymais tai labai jau ten kainuoti pradeda >>