gal ir nenuvils, bet su juo zymiai skaniau :) "Eyjafallajokull" <domodo@gmail.com> wrote in message news:i93hfe$o40$1@trimpas.omnitel.net... > Ačiū! Bandysiu. Turbūt be E621 skonis nuvils? > > > > "e-Kerepla" <avele@droidas.ii> wrote in message > news:i92hu2$ujh$1@trimpas.omnitel.net... >> Na bent jau marinavimui tai dar reik pasukų, Dižono garstyčių, >> svogūnų/česnakų/garstyčių miltelių, juodųjų/kajeno/čili pipirų, druskos. >> E621 kolegos jau minėjo. >> Na ir, aišku, Honey BBQ padažas, šiuo atveju, priderėtų, kaip labiausiai >> amerikoniškas. >> >> >> "Eyjafallajokull" <domodo@gmail.com> wrote in message >> news:i91mbb$olt$1@trimpas.omnitel.net... >>> Gal kas visgi zino, ko dar reikia be E621? >>> >> >> > > >