Vilniuj tikrai yra pirkt kazkokioj prieskoniu parduotuvej. Draugas buvo nusipirkes pabandymui. Ant kepsniu uzbarste negailedamas, tai pats surijo 3 kepsnius, o jo drauge - du. Sake, kad nelabai jau ir lindo, bet valge vien del to, kad ziauriai skanu buvo. Tada suprato, kad to daikto vieta siuksliu dezej :) "Eyjafallajokull" <domodo@gmail.com> wrote in message news:i93r2h$832$1@trimpas.omnitel.net... > yra kur gaut gryno E621? Kazkaip norisi paeksperimentuot ant saves ir > suprast jo poveiki - kad ragaujant koki maista kavinej butu aiskios jo > dozes :) > > "Vai" <vai@vai.com> wrote in message > news:i93ip2$q1c$1@trimpas.omnitel.net... >> gal ir nenuvils, bet su juo zymiai skaniau :) >> "Eyjafallajokull" <domodo@gmail.com> wrote in message >> news:i93hfe$o40$1@trimpas.omnitel.net... >>> Ačiū! Bandysiu. Turbūt be E621 skonis nuvils? >>> >>> >>> >>> "e-Kerepla" <avele@droidas.ii> wrote in message >>> news:i92hu2$ujh$1@trimpas.omnitel.net... >>>> Na bent jau marinavimui tai dar reik pasukų, Dižono garstyčių, >>>> svogūnų/česnakų/garstyčių miltelių, juodųjų/kajeno/čili pipirų, >>>> druskos. E621 kolegos jau minėjo. >>>> Na ir, aišku, Honey BBQ padažas, šiuo atveju, priderėtų, kaip >>>> labiausiai amerikoniškas. >>>> >>>> >>>> "Eyjafallajokull" <domodo@gmail.com> wrote in message >>>> news:i91mbb$olt$1@trimpas.omnitel.net... >>>>> Gal kas visgi zino, ko dar reikia be E621? >>>>> >>>> >>>> >>> >>> >>> >> >> > >