Nezinau, neklausiau nes kazkaip nebuvo aktualu :) "Eyjafallajokull" <domodo@gmail.com> wrote in message news:i9420f$ii1$1@trimpas.omnitel.net... > Taigi vat kad netikiu kad toks efektas. Del to ir noriu isbandyt :D > Kur ta parduotuve? > > "ManXP" <man@giliai.px> wrote in message > news:i93t74$bdv$1@trimpas.omnitel.net... >> Vilniuj tikrai yra pirkt kazkokioj prieskoniu parduotuvej. Draugas buvo >> nusipirkes pabandymui. >> >> Ant kepsniu uzbarste negailedamas, tai pats surijo 3 kepsnius, o jo >> drauge - du. Sake, kad nelabai jau ir lindo, bet valge vien del to, kad >> ziauriai skanu buvo. Tada suprato, kad to daikto vieta siuksliu dezej :) >> >> "Eyjafallajokull" <domodo@gmail.com> wrote in message >> news:i93r2h$832$1@trimpas.omnitel.net... >>> yra kur gaut gryno E621? Kazkaip norisi paeksperimentuot ant saves ir >>> suprast jo poveiki - kad ragaujant koki maista kavinej butu aiskios jo >>> dozes :) >>> >>> "Vai" <vai@vai.com> wrote in message >>> news:i93ip2$q1c$1@trimpas.omnitel.net... >>>> gal ir nenuvils, bet su juo zymiai skaniau :) >>>> "Eyjafallajokull" <domodo@gmail.com> wrote in message >>>> news:i93hfe$o40$1@trimpas.omnitel.net... >>>>> Ačiū! Bandysiu. Turbūt be E621 skonis nuvils? >>>>> >>>>> >>>>> >>>>> "e-Kerepla" <avele@droidas.ii> wrote in message >>>>> news:i92hu2$ujh$1@trimpas.omnitel.net... >>>>>> Na bent jau marinavimui tai dar reik pasukų, Dižono garstyčių, >>>>>> svogūnų/česnakų/garstyčių miltelių, juodųjų/kajeno/čili pipirų, >>>>>> druskos. E621 kolegos jau minėjo. >>>>>> Na ir, aišku, Honey BBQ padažas, šiuo atveju, priderėtų, kaip >>>>>> labiausiai amerikoniškas. >>>>>> >>>>>> >>>>>> "Eyjafallajokull" <domodo@gmail.com> wrote in message >>>>>> news:i91mbb$olt$1@trimpas.omnitel.net... >>>>>>> Gal kas visgi zino, ko dar reikia be E621? >>>>>>> >>>>>> >>>>>> >>>>> >>>>> >>>>> >>>> >>>> >>> >>> >> > >