Tema: Re: Picos padas - pasidalinsiu
Autorius: Justas
Data: 2010-11-08 15:51:02
Kita karta pabandyk ant temperaturos maksimumo pakept

2010.11.08 15:28, Night rašė:
> Vakar kazkaip pavayko pagaminti pada picai ir pacia pica, atrodo skaniausia koki yra teke daryti -
> proporcijos visada budavo skirtingos. Dabar, manau, pasidalinsiu:
>
> ~400 g miltu
> ~20 g mieliu
> 1 a.s. druskos (gal kiek ir daugiau galima buvo ideti)
> 1 a.s. cukraus
> 1 v.s. alyvuogiu aliejaus
> Silto vandens
>
> Mieles istirpinau vandeny, viska i bliuda, isminkiau tesla, palikau siek tiek pastoveti (pusvalandi gal)
>
> Gavosi 2 dideli ploni padai, per visa bleka orkaites. Man padas visad gaudavosi kietokas, o sikart buvo
> minkstas ir skanus, net krastai, kur storiau ir ingridientu nera.
>
> Tiesa, vienas giminaitis isasikino, kad picos esme yra padaze, kuri tepi ant pado. Keciupo niekad
> nenaudoju. Dariau sekanciai - pomidoru pasta, druska, pipirai pagal skoni, slakelis alyvuogiu aliejaus,
> raudoneliai (nemazai), cesnakas (nedaug).
>
> Ingridientuis vienai picai dejau ant surio, kitai po suriu - kadangi surio is principo labai daug nemegstu, tai
> dejau saikingai - esminio skirtumo nepastebejau.
>
> Kepiau 14 minuciu 200 laipsniu su ventiliatorium.
>
> Skanaus.