Kita karta pabandyk ant temperaturos maksimumo pakept 2010.11.08 15:28, Night rašė: > Vakar kazkaip pavayko pagaminti pada picai ir pacia pica, atrodo skaniausia koki yra teke daryti - > proporcijos visada budavo skirtingos. Dabar, manau, pasidalinsiu: > > ~400 g miltu > ~20 g mieliu > 1 a.s. druskos (gal kiek ir daugiau galima buvo ideti) > 1 a.s. cukraus > 1 v.s. alyvuogiu aliejaus > Silto vandens > > Mieles istirpinau vandeny, viska i bliuda, isminkiau tesla, palikau siek tiek pastoveti (pusvalandi gal) > > Gavosi 2 dideli ploni padai, per visa bleka orkaites. Man padas visad gaudavosi kietokas, o sikart buvo > minkstas ir skanus, net krastai, kur storiau ir ingridientu nera. > > Tiesa, vienas giminaitis isasikino, kad picos esme yra padaze, kuri tepi ant pado. Keciupo niekad > nenaudoju. Dariau sekanciai - pomidoru pasta, druska, pipirai pagal skoni, slakelis alyvuogiu aliejaus, > raudoneliai (nemazai), cesnakas (nedaug). > > Ingridientuis vienai picai dejau ant surio, kitai po suriu - kadangi surio is principo labai daug nemegstu, tai > dejau saikingai - esminio skirtumo nepastebejau. > > Kepiau 14 minuciu 200 laipsniu su ventiliatorium. > > Skanaus.