Zinai, visad ir kepdavau ant max, gal 250 ir trumpai. Bet gal del to padas kietas gaudavosi? Dabar kazkaip uzsisvajojau, ijungiau orkaites rezima "pica" ir tiek ziniu. Justas <mute@localhost.net> wrote in news:ib8v86$bps$1@trimpas.omnitel.net: > Kita karta pabandyk ant temperaturos maksimumo pakept > > 2010.11.08 15:28, Night raÅ Ä—: >> Vakar kazkaip pavayko pagaminti pada picai ir pacia pica, atrodo >> skaniausia koki yra teke daryti - proporcijos visada budavo >> skirtingos. Dabar, manau, pasidalinsiu: >> >> ~400 g miltu >> ~20 g mieliu >> 1 a.s. druskos (gal kiek ir daugiau galima buvo ideti) >> 1 a.s. cukraus >> 1 v.s. alyvuogiu aliejaus >> Silto vandens >> >> Mieles istirpinau vandeny, viska i bliuda, isminkiau tesla, palikau >> siek tiek pastoveti (pusvalandi gal) >> >> Gavosi 2 dideli ploni padai, per visa bleka orkaites. Man padas visad >> gaudavosi kietokas, o sikart buvo minkstas ir skanus, net krastai, >> kur storiau ir ingridientu nera. >> >> Tiesa, vienas giminaitis isasikino, kad picos esme yra padaze, kuri >> tepi ant pado. Keciupo niekad nenaudoju. Dariau sekanciai - pomidoru >> pasta, druska, pipirai pagal skoni, slakelis alyvuogiu aliejaus, >> raudoneliai (nemazai), cesnakas (nedaug). >> >> Ingridientuis vienai picai dejau ant surio, kitai po suriu - kadangi >> surio is principo labai daug nemegstu, tai dejau saikingai - esminio >> skirtumo nepastebejau. >> >> Kepiau 14 minuciu 200 laipsniu su ventiliatorium. >> >> Skanaus.