(ash dar siulychiau + krevetes), o padazhas, bent jau ash darausi - i puodeli/bliudeli pilu: shaukshtas sezamu aliejaus, shaukshtas ryzhiu acto, pora shaukshtu tailandietishko saldzhiai ashtraus padazho, pora shaukshtu sojos, arbadatinis shaukshtas austriu padazho, shaukshtelis/ pusantro cukraus - jei turi galima laimo sulchiu - viska maishom kol ishtirpsta cukrus.. galima skipint austres, galima skipint lama, nebandzhaiu ir su laimu ir su austrem tiesa:) "A&G" <laiskudeze@takas.lt> wrote in message news:iciie9$d6j$1@trimpas.omnitel.net... > prisitarkuoji morku, agurku, paprikos, krauni karstam vandenyj mirkytus soju makarus ir uzpili -sojos padazas, sezamu aliejus(skrudintu skanesnis), cili pipiras, kelios cesnako skilteles, imbieras. Valgyti lazdelemis :) ne toks dietiskas variantas i salotas papjaustyti rukytu kiaules ausu, prie alaus labai gerai > > "ManXP" <man@giliai.px> wrote in message news:icg32g$odu$1@trimpas.omnitel.net... >> Turiu bloga iproti ziuredamas filma, gerdamas koki vyna/alu, ar uzsiimdamas >> panasia pasyvia veikla ka nors kramtyt. Kadangi riebalo priaugt nenoriu, tai >> bulviu traskuciu ir pan dalyku nesirenku. Dazniausiai valgau vytinta >> jautiena, bet kai per diena suvartoju bent po 2 pakelius (ir taip savaite po >> savaites), tai jau atsibodo senai. >> >> Ka gurmanai pasiulys vartot? Reikia kad butu daug baltymo ir mazai riebalo >> :) >>