Ui kak vsio zapuscieno :) Visu pirma, tai siulau nupylinet ir vamzdelio lygi leisti iki kol prades kelti drumzles, tada stop. Antra, manau, kad biski velu vedint (vedina po kokiu 4-6 savaiciu), bet gal nepakenks keliom valandelem. Trecia nuspresk ar jau pakankamai tu hradusu yra (cia jau pagal skoni). Jei mazai, tai dedi cukerio ir atgal bonken palieki savaitei. Jei nepradeda burbuliuot, tai inmeti Restart mieliu (Medeinoj). Jei jau tinka ar sulaukus kada bus pakankamas isrugimas tai du variantai: jei skaidrumas tenkina, tai supilstai bonkese ir sandeliuoji, vartoji. Jei netenkina skaidrumas, tai perki nuskaidrintoju is tos pacios Medeinos ir nuskaidrini. O paskum in bonkes. Na pataisykit, jei kas ka gudriau zinot. "Ostapas" <BertaMarija@gmail.com> wrote in message news:iga3k8$hu5$1@trimpas.omnitel.net... > ?prisimineu, kad kažkas rūgsta po stalu :)) > cukraus kiekio matuoklis rodo kažkiek mažiau nei 0, tai čia jau kaip ir > išrūgę? kas toliau? > kaip paprasčiau atskirt nuosėdas? jamt vamzdelį ir siurbt? ale ką siurbt: > vyną ar nuosėdas? :) > paskum išvėdinam ir toliau paliekam skaidrėt su rauginimo vamzdeliu? ar > pilstyt ir laikyt kažkur užslėpus? > reik ten visokių konservantų kad mieles išžudyt? >