Tema: Re: oboliu vynelis
Autorius: Ostapas
Data: 2011-01-08 19:31:47
?
niekas čia neužleista - užraugta vėlai :)


"L I N A S" <sprendimas@takas.lt> wrote in message 
news:iga5ft$jr3$1@trimpas.omnitel.net...
> Ui kak vsio zapuscieno :)
> Visu pirma, tai siulau nupylinet ir vamzdelio lygi leisti iki kol prades 
> kelti drumzles, tada stop.
> Antra, manau, kad biski velu vedint (vedina po kokiu 4-6 savaiciu), bet 
> gal nepakenks keliom valandelem.
> Trecia nuspresk ar jau pakankamai tu hradusu yra (cia jau pagal skoni). 
> Jei mazai, tai dedi cukerio ir atgal bonken palieki savaitei. Jei 
> nepradeda burbuliuot, tai inmeti Restart mieliu (Medeinoj).
> Jei jau tinka ar sulaukus kada bus pakankamas isrugimas tai du variantai: 
> jei skaidrumas tenkina, tai supilstai bonkese ir sandeliuoji, vartoji. Jei 
> netenkina skaidrumas, tai perki nuskaidrintoju is tos pacios Medeinos ir 
> nuskaidrini. O paskum in bonkes.
> Na pataisykit, jei kas ka gudriau zinot.
>
> "Ostapas" <BertaMarija@gmail.com> wrote in message 
> news:iga3k8$hu5$1@trimpas.omnitel.net...
>> ?prisimineu, kad kažkas rūgsta po stalu :))
>> cukraus kiekio matuoklis rodo kažkiek mažiau nei 0, tai čia jau kaip ir 
>> išrūgę? kas toliau?
>> kaip paprasčiau atskirt nuosėdas? jamt vamzdelį ir siurbt? ale ką siurbt: 
>> vyną ar nuosėdas? :)
>> paskum išvėdinam ir toliau paliekam skaidrėt su rauginimo vamzdeliu? ar 
>> pilstyt ir laikyt kažkur užslėpus?
>> reik ten visokių konservantų kad mieles išžudyt?
>>
>
>