Nu jei valgysi plova N*n kartu kokiam Delano, tai tikrai apie plova poziuri turesi super rimta :))) Taip pat kaip susidariau tikram Italu restorane Kaune poziuri apie paelja..... (cia Bella Italijoj): Paimti ryziai, isvirti iki koses konsistencijos, uzpilti karstam vandeny paplaukiojusiu vici juros gerybiu rinkiniu (dargi ir su vandens didele dalim) beigi gal kokio pipiro pabarstyta... Ir uz visa tai jama ~40 LTL :))) 2011.01.29 14:30, [pozherukas.namie] rašė: > Darant prielaida, kad valgytu plovu kiekis artejant i n, > atsiranda tikro plovo skonio zhinojimas - tada tereikia susitarti, > koks tas kiekis n. Ir tada bus aishkiau kas gi zhino ta TIKRO plovo skony :) > Ash plovu (ar bent maisto patiekalu pavadinimu plovas) valgiau labai daug ir > gaminu pats jau daug metu, bet tikrai nemanau, kad zhinau kas yra "TIKRAS" > plovas. Bet neabejoju, kad mano gaminamas yra pats tikriausias, koks gali > buti pagamintas MUSU namuose. Nu nebent zhmona prades gaminti :) > > --- > http://pozherukas.livejournal.com/tag/plovas > > "Edvinas"<edvinas@darbe.lt> wrote in message > news:y8wbp0izvglm$.btiah9d4f319.dlg@40tude.net... >> Fri, 21 Jan 2011 09:06:44 +0200, blablabla rase: >> >>> mente saldyta. Padariau plova :) >>> Pirmas kartas tox gal panashus i plova gavosi :) >> >> Parodyk man tuos, kurie tikrai zino koks turi buti tikro plovo skonis :) >> >> -- >> Edvinas > > -- MaRiUs Kaunas