nu tai bent į Barseloną nueitum pavalgyt - ten tokį su pomidorų padažu duoda :) o itališkam tai gal risoto reikėtu ieškoti "MaRiUs" <mariusDELETE@ardega.lt> wrote in message news:ii9akl$579$1@trimpas.omnitel.net... > Nu jei valgysi plova N*n kartu kokiam Delano, tai tikrai apie plova > poziuri turesi super rimta :))) > > Taip pat kaip susidariau tikram Italu restorane Kaune poziuri apie > paelja..... (cia Bella Italijoj): > Paimti ryziai, isvirti iki koses konsistencijos, uzpilti karstam vandeny > paplaukiojusiu vici juros gerybiu rinkiniu (dargi ir su vandens didele > dalim) beigi gal kokio pipiro pabarstyta... Ir uz visa tai jama ~40 LTL :))) > > > > 2011.01.29 14:30, [pozherukas.namie] rašė: >> Darant prielaida, kad valgytu plovu kiekis artejant i n, >> atsiranda tikro plovo skonio zhinojimas - tada tereikia susitarti, >> koks tas kiekis n. Ir tada bus aishkiau kas gi zhino ta TIKRO plovo skony :) >> Ash plovu (ar bent maisto patiekalu pavadinimu plovas) valgiau labai daug ir >> gaminu pats jau daug metu, bet tikrai nemanau, kad zhinau kas yra "TIKRAS" >> plovas. Bet neabejoju, kad mano gaminamas yra pats tikriausias, koks gali >> buti pagamintas MUSU namuose. Nu nebent zhmona prades gaminti :) >> >> --- >> http://pozherukas.livejournal.com/tag/plovas >> >> "Edvinas"<edvinas@darbe.lt> wrote in message >> news:y8wbp0izvglm$.btiah9d4f319.dlg@40tude.net... >>> Fri, 21 Jan 2011 09:06:44 +0200, blablabla rase: >>> >>>> mente saldyta. Padariau plova :) >>>> Pirmas kartas tox gal panashus i plova gavosi :) >>> >>> Parodyk man tuos, kurie tikrai zino koks turi buti tikro plovo skonis :) >>> >>> -- >>> Edvinas >> >> > > -- > MaRiUs > Kaunas