Tema: Re: avienos patiekalai
Autorius: shimtas kinieciu
Data: 2011-02-01 22:54:16
nenenenene tik ne ten. ten viskas baisei. jie net cervesa zodzio nesupranta
;)
"pragäras" <briuseliokopustas@hotmail.com> wrote in message
news:ii9q08$qja$1@trimpas.omnitel.net...
> nu tai bent į Barseloną nueitum pavalgyt - ten tokį su pomidorų padažu
> duoda :) o itališkam tai gal risoto reikėtu ieškoti
>
> "MaRiUs" <mariusDELETE@ardega.lt> wrote in message
> news:ii9akl$579$1@trimpas.omnitel.net...
>> Nu jei valgysi plova N*n kartu kokiam Delano, tai tikrai apie plova
>> poziuri turesi super rimta :)))
>>
>> Taip pat kaip susidariau tikram Italu restorane Kaune poziuri apie
>> paelja..... (cia Bella Italijoj):
>> Paimti ryziai, isvirti iki koses konsistencijos, uzpilti karstam vandeny
>> paplaukiojusiu vici juros gerybiu rinkiniu (dargi ir su vandens didele
>> dalim) beigi gal kokio pipiro pabarstyta... Ir uz visa tai jama ~40 LTL
>> :)))
>>
>>
>>
>> 2011.01.29 14:30, [pozherukas.namie] rašė:
>>> Darant prielaida, kad valgytu plovu kiekis artejant i n,
>>> atsiranda tikro plovo skonio zhinojimas - tada tereikia susitarti,
>>> koks tas kiekis n. Ir tada bus aishkiau kas gi zhino ta TIKRO plovo
>>> skony :)
>>> Ash plovu (ar bent maisto patiekalu pavadinimu plovas) valgiau labai
>>> daug ir
>>> gaminu pats jau daug metu, bet tikrai nemanau, kad zhinau kas yra
>>> "TIKRAS"
>>> plovas. Bet neabejoju, kad mano gaminamas yra pats tikriausias, koks
>>> gali
>>> buti pagamintas MUSU namuose. Nu nebent zhmona prades gaminti :)
>>>
>>> ---
>>> http://pozherukas.livejournal.com/tag/plovas
>>>
>>> "Edvinas"<edvinas@darbe.lt> wrote in message
>>> news:y8wbp0izvglm$.btiah9d4f319.dlg@40tude.net...
>>>> Fri, 21 Jan 2011 09:06:44 +0200, blablabla rase:
>>>>
>>>>> mente saldyta. Padariau plova :)
>>>>> Pirmas kartas tox gal panashus i plova gavosi :)
>>>>
>>>> Parodyk man tuos, kurie tikrai zino koks turi buti tikro plovo skonis
>>>> :)
>>>>
>>>> --
>>>> Edvinas
>>>
>>>
>>
>> --
>> MaRiUs
>> Kaunas