Kepant orkaitėj, kad pluta nebūtų labai kieta, yra gerai įdėt karščiui atsparų dubenį su vandeniu, kad jis garuotų. O po kepimo susukti į drėgną drobinį rankšluostį. Pluta bus minkšta. On 2011.02.25 12:54, bzik wrote: > taip, nes ventiliatorius gerai nebent baigiant kept plutelei paskrudint > > "blablabla"<blablabla@bla.com> wrote in message news:ik80v1$r1p$1@trimpas.omnitel.net... >> Sveiki, >> Snd prisvilo mano pirmas blynas :(. >> >> Dariau sekanciai: >> >> 100gr linu selenu >> 100gr saulegrazu. >> 100gr kvieciu sielenu >> 800gr kveiciu miltu >> 200 gr ruginiu miltu >> 1 litras silto vandens >> druskos, cukraus >> >> sumaisau visus birius produktus , supyliau vandeni, idejau raugo. Palikau >> 10h pastoveti. Mase pakilo dvigubai. Kepiau 200 C orkaiteje 1.30 h. >> Rezultatas nuvyle :( isejo kieta pluta ir susmegusi duona. >> >> Kas buvo netaip ? >> >> Ar gali buti taip jog rezultatas blogas jog kepiau orkaiteje su ijungtu >> ventiatoriumi ? >>