>O pats rukymas - procesas paprastas iki negaliu, darbo ir demesio daug >nereikalaujantis. del sio teiginio drisciau gincytis... gerai isrukyt mesa reikia moket ir tuo labiau rukant reikia ja priziuret, kad gerai isruktu. Ne veltui nuo seno sako kaimuose, kad va tas ir tas tai gera isruko, o anas tai iskepa, nedaruko aitriai isruko ir t.t. "Arj" <root@ibm.com> wrote in message news:ilpr6v$foh$1@trimpas.omnitel.net... > > saip jei ka, kai kam kas turi savo misko, malkos "nekainuoja". > Tuo tarpu vaziuoti i miesta, pirkti kazkokius prieskonius - jau > "kainuoja". > O pats rukymas - procesas paprastas iki negaliu, darbo ir demesio daug > nereikalaujantis. > O ir susinaudoja ten tokios malkos, kurios niekur kitur netiktu. > > > "darvydas" <pavasaris@netoli.lv> wrote in message > news:ilpj9m$385$1@trimpas.omnitel.net... >> ;] >> naivuolis >> >> "Edvinas" <edvinas@namie.lt> wrote in message >> news:ilooq8$g2b$1@trimpas.omnitel.net... >>> 2011-03-15 20:59, meska rašė: >>>> Kur pirkti? Tikrai rukytos, jeigu dar tokios buna :) >>> >>> Turguj. Ten pilna tikrai rūkytos mėsos. >> >> > >