>Jei cia apie tai kad reikalingas "know-how" - taip, jis netgi labai >reikalingas. jo. as butent tai ir turejau galvoje. "Arj" <root@ibm.com> wrote in message news:ilqfj1$kap$1@trimpas.omnitel.net... > >> >O pats rukymas - procesas paprastas iki negaliu, darbo ir demesio daug >>>nereikalaujantis. >> >> del sio teiginio drisciau gincytis... gerai isrukyt mesa reikia moket ir >> tuo labiau rukant reikia ja priziuret, kad gerai isruktu. Ne veltui nuo >> seno sako kaimuose, kad va tas ir tas tai gera isruko, o anas tai iskepa, >> nedaruko aitriai isruko ir t.t. > > Jei cia apie tai kad reikalingas "know-how" - taip, jis netgi labai > reikalingas. > Bet nieko ten sudetingo - svarbu kokios malkos (90% sekmes), dumo > temperatura ir trukme. > > Dar priklauso kaip rukysi - saltai ar karstai. Jei karstai - tai taip, > temperatura/trukme svarbu atitaikyti, nes gali buti ir perkepe, ir zalia. > Jei saltai - nu tai kokia ten prieziura - va kaime pas mane rukydavo > kumpius/lasinius viska is eiles. > Procesas - ryte ikuria zarijas rukykloj, uzmeta gausiai malku, uzdaro > duris +- sandariai (kaip rukyklai), ir eina savu darbu dirbti, per visa > diena nekreipia demesio. Kita ryta vel tas pats ritualas. Trukme - > lasiniams 2 savaites, kumpiams - menesis. Rezultatas labai geras. > > > >