svarbiausias nuansas - neraugti mazo kiekio. Ta prasme minimum kibira, tada bet kaip gerai - ir su citrina, ir su juodaisiais serbentais, ir su duona, ir su razinom etc. Jei zaisti po trilitrini - tai gali gautis visaip :) "bite" <raktazole@takas.lt> wrote in message news:in7mn1$kf2$1@trimpas.omnitel.net... > Na, čia ne pasakojimas, tik vienas paieškos rezultatų: > http://www.skanus.lt/receptai/gerimas-5649.htm > > Sūnus iš uošvijos parsiveža sulos būtent su juodųjų serbentų šakelėmis. Panašu, kad šįmet sula serbentų lapelių > nesulauks, tačiau šakeles, manau, verta dėti,-visai patiko jų suteikiamas prieskonis. > > "saulius74901" <kuzziaTRINTI@takas.lt> wrote in message news:in7cjd$c3p$1@trimpas.omnitel.net... >> Pernai be avizu su rugine duonyte bandem, tai nelabai kas gavos. >> Kazka girdejau, kad yra receptas, su avizomis ant virsaus neva kad neperrugtu. >> >> Gal kas smulkiau galit papasakot? >> >