As taip pat, ispilstau sula i bambalius ;), imeti keles juoduju serbentu sakeliu ir rusyje stovi, vasarai prasidejus greit baigiasi... Nei rugt pradeda, nei skonis pasikeicia.. Paprasta ir greita.. "bite" <raktazole@takas.lt> wrote in message news:in7mn1$kf2$1@trimpas.omnitel.net... > Na, čia ne pasakojimas, tik vienas paieškos rezultatų: > http://www.skanus.lt/receptai/gerimas-5649.htm > > Sūnus iš uošvijos parsiveža sulos būtent su juodųjų serbentų šakelėmis. > Panašu, kad šįmet sula serbentų lapelių nesulauks, tačiau šakeles, manau, > verta dėti,-visai patiko jų suteikiamas prieskonis. > > "saulius74901" <kuzziaTRINTI@takas.lt> wrote in message > news:in7cjd$c3p$1@trimpas.omnitel.net... >> Pernai be avizu su rugine duonyte bandem, tai nelabai kas gavos. >> Kazka girdejau, kad yra receptas, su avizomis ant virsaus neva kad >> neperrugtu. >> >> Gal kas smulkiau galit papasakot? >> > >