Raugsim bidona, tik va nesinori klaidu padaryt. "Arj" <root@ibm.com> wrote in message news:inbpnj$126$1@trimpas.omnitel.net... > svarbiausias nuansas - neraugti mazo kiekio. > Ta prasme minimum kibira, tada bet kaip gerai - ir su citrina, ir su > juodaisiais serbentais, ir su duona, ir su razinom etc. > Jei zaisti po trilitrini - tai gali gautis visaip :) > > "bite" <raktazole@takas.lt> wrote in message > news:in7mn1$kf2$1@trimpas.omnitel.net... >> Na, čia ne pasakojimas, tik vienas paieškos rezultatų: >> http://www.skanus.lt/receptai/gerimas-5649.htm >> >> Sūnus iš uošvijos parsiveža sulos būtent su juodųjų serbentų šakelėmis. >> Panašu, kad šįmet sula serbentų lapelių nesulauks, tačiau šakeles, manau, >> verta dėti,-visai patiko jų suteikiamas prieskonis. >> >> "saulius74901" <kuzziaTRINTI@takas.lt> wrote in message >> news:in7cjd$c3p$1@trimpas.omnitel.net... >>> Pernai be avizu su rugine duonyte bandem, tai nelabai kas gavos. >>> Kazka girdejau, kad yra receptas, su avizomis ant virsaus neva kad >>> neperrugtu. >>> >>> Gal kas smulkiau galit papasakot? >>> >> > > >