Aisku, dekui, reiks bandyt. "trickyvic" <meilas@meilas.lt> wrote in message news:io40qt$9m4$1@trimpas.omnitel.net... > > Taigi kai pasidaro popkornas dedi i koki dubeni ir kol yra karstas imeti > gabaliuka sviesto + druska ar cukrus ir ismaises leidi tam geriui > susigerti. > > Sail wrote: >> Tas tai taip, va technologija kokia? manam prietaise karstas oras dugne >> suka ratu seklas, kol tos sproginet pradeda. Tai nelabai minciu yra, kaip >> ten ta sveista su druska prideti. Juolab karstis didelis, sudegs itariu. >> >> >> "trickyvic" <meilas@meilas.lt> wrote in message >> news:io3v6c$7bp$1@trimpas.omnitel.net... >>> Seip gardina pagrinde sviestu + arba druska arba cukrumi >>> Sail wrote: >>>> Gal pasidalinsit, kuo skonį popkornams suteikiat? Jei tiesiai iš >>>> parduotuvės sėklas paspraginant, tai polistirolo skonis, kitaip sakant >>>> jokio. >>>> >>>> Tiesa, kaitinčiau ne keptuvėj ar mikrobanginėj, o specialioj tokioj >>>> kavamalės dydžio mašinkoj, ten karštą orą varo ir spragina kukurūzus >>