Nu čia kas kaip žiūri. Yra ir va toks požiūris į tą reikalą http://www.hotpopcornpopper.com/calories-of-popcorn.html "bzik" <bzik@bzik.bzik> wrote in message news:io440o$eho$1@trimpas.omnitel.net... > http://www.delfi.lt/news/daily/Health/tyrimai-kukuruzu-spragesiai-su-gazuotu-gerimu-prilygsta-sesiems-omletams.d?id=44355573 > > "Night" <vkumpikas@_gmail.com> wrote in message > news:io412u$a45$1@trimpas.omnitel.net... >> Sorry, nevisai i tema... Nueini i kina, apsiedi to popkorno dar kol >> reklama nepasiaigus (o ji paskutini karta >> ~25 minutes "ejo" - dukra vos multiko islauke), o paskui visa likusi >> filma krapstai is dantu tas popkorno >> kevalo liekanas. Ar cia mano dantys kokie kreivi, kad i juos taip ikyriai >> prilenda? :) Geriau jau Chrustik >> kukuruzai :) >> >> trickyvic <meilas@meilas.lt> wrote in >> news:io40qt$9m4$1@trimpas.omnitel.net: >> >>> >>> Taigi kai pasidaro popkornas dedi i koki dubeni ir kol yra karstas >>> imeti gabaliuka sviesto + druska ar cukrus ir ismaises leidi tam >>> geriui susigerti. >>> >>> Sail wrote: >>>> Tas tai taip, va technologija kokia? manam prietaise karstas oras >>>> dugne suka ratu seklas, kol tos sproginet pradeda. Tai nelabai minciu >>>> yra, kaip ten ta sveista su druska prideti. Juolab karstis didelis, >>>> sudegs itariu. >>>> >>>> >>>> "trickyvic" <meilas@meilas.lt> wrote in message >>>> news:io3v6c$7bp$1@trimpas.omnitel.net... >>>>> Seip gardina pagrinde sviestu + arba druska arba cukrumi >>>>> Sail wrote: >>>>>> Gal pasidalinsit, kuo skoni popkornams suteikiat? Jei tiesiai i? >>>>>> parduotuves seklas paspraginant, tai polistirolo skonis, kitaip >>>>>> sakant jokio. >>>>>> >>>>>> Tiesa, kaitinciau ne keptuvej ar mikrobanginej, o specialioj tokioj >>>>>> kavamales dyd?io ma?inkoj, ten kar?ta ora varo ir spragina >>>>>> kukuruzus >>>> >>>> >>