Tema: Re: Popkorno skonis
Autorius: Sail
Data: 2011-04-13 16:08:16
Nu čia kas kaip žiūri. Yra ir va toks požiūris į tą reikalą 
http://www.hotpopcornpopper.com/calories-of-popcorn.html

"bzik" <bzik@bzik.bzik> wrote in message 
news:io440o$eho$1@trimpas.omnitel.net...
> http://www.delfi.lt/news/daily/Health/tyrimai-kukuruzu-spragesiai-su-gazuotu-gerimu-prilygsta-sesiems-omletams.d?id=44355573
>
> "Night" <vkumpikas@_gmail.com> wrote in message 
> news:io412u$a45$1@trimpas.omnitel.net...
>> Sorry, nevisai i tema... Nueini i kina, apsiedi to popkorno dar kol 
>> reklama nepasiaigus (o ji paskutini karta
>> ~25 minutes "ejo" - dukra vos multiko islauke), o paskui visa likusi 
>> filma krapstai is dantu tas popkorno
>> kevalo liekanas. Ar cia mano dantys kokie kreivi, kad i juos taip ikyriai 
>> prilenda? :) Geriau jau Chrustik
>> kukuruzai :)
>>
>> trickyvic <meilas@meilas.lt> wrote in
>> news:io40qt$9m4$1@trimpas.omnitel.net:
>>
>>>
>>> Taigi kai pasidaro popkornas dedi i koki dubeni ir kol yra karstas
>>> imeti gabaliuka sviesto + druska ar cukrus ir ismaises leidi tam
>>> geriui susigerti.
>>>
>>> Sail wrote:
>>>> Tas tai taip, va technologija kokia? manam prietaise karstas oras
>>>> dugne suka ratu seklas, kol tos sproginet pradeda. Tai nelabai minciu
>>>> yra, kaip ten ta sveista su druska prideti. Juolab karstis didelis,
>>>> sudegs itariu.
>>>>
>>>>
>>>> "trickyvic" <meilas@meilas.lt> wrote in message
>>>> news:io3v6c$7bp$1@trimpas.omnitel.net...
>>>>> Seip gardina pagrinde sviestu + arba druska arba cukrumi
>>>>> Sail wrote:
>>>>>> Gal pasidalinsit, kuo skoni popkornams suteikiat? Jei tiesiai i?
>>>>>> parduotuves seklas paspraginant, tai polistirolo skonis, kitaip
>>>>>> sakant jokio.
>>>>>>
>>>>>> Tiesa, kaitinciau ne keptuvej ar mikrobanginej, o specialioj tokioj
>>>>>> kavamales dyd?io ma?inkoj, ten kar?ta ora varo ir spragina
>>>>>> kukuruzus
>>>>
>>>>
>>