http://www.delfi.lt/news/daily/Health/tyrimai-kukuruzu-spragesiai-su-gazuotu-gerimu-prilygsta-sesiems-omletams.d?id=44355573 "Night" <vkumpikas@_gmail.com> wrote in message news:io412u$a45$1@trimpas.omnitel.net... > Sorry, nevisai i tema... Nueini i kina, apsiedi to popkorno dar kol reklama nepasiaigus (o ji paskutini karta > ~25 minutes "ejo" - dukra vos multiko islauke), o paskui visa likusi filma krapstai is dantu tas popkorno > kevalo liekanas. Ar cia mano dantys kokie kreivi, kad i juos taip ikyriai prilenda? :) Geriau jau Chrustik > kukuruzai :) > > trickyvic <meilas@meilas.lt> wrote in > news:io40qt$9m4$1@trimpas.omnitel.net: > >> >> Taigi kai pasidaro popkornas dedi i koki dubeni ir kol yra karstas >> imeti gabaliuka sviesto + druska ar cukrus ir ismaises leidi tam >> geriui susigerti. >> >> Sail wrote: >>> Tas tai taip, va technologija kokia? manam prietaise karstas oras >>> dugne suka ratu seklas, kol tos sproginet pradeda. Tai nelabai minciu >>> yra, kaip ten ta sveista su druska prideti. Juolab karstis didelis, >>> sudegs itariu. >>> >>> >>> "trickyvic" <meilas@meilas.lt> wrote in message >>> news:io3v6c$7bp$1@trimpas.omnitel.net... >>>> Seip gardina pagrinde sviestu + arba druska arba cukrumi >>>> Sail wrote: >>>>> Gal pasidalinsit, kuo skoni popkornams suteikiat? Jei tiesiai i? >>>>> parduotuves seklas paspraginant, tai polistirolo skonis, kitaip >>>>> sakant jokio. >>>>> >>>>> Tiesa, kaitinciau ne keptuvej ar mikrobanginej, o specialioj tokioj >>>>> kavamales dyd?io ma?inkoj, ten kar?ta ora varo ir spragina >>>>> kukuruzus >>> >>> >