Nugi pats parasei, kad nedasaldinai o po to durneliu apsimetes klausi kas ko nesilaiko, primena superpindu forumus kur miaukianciu tonu aiskina kaip pvz i kur nors nededa cukraus arba seip kokio ingrediento nedadeda ( taip gaiviau arba maziau riebu) nu krc iskrypailos. fkt wrote: > ta prasme? > kas ko nesilaiko? > > "bite" <raktazole@takas.lt> wrote in message news:iok31q$652$1@trimpas.omnitel.net... >> Kam recepto, jei nei ingredientų, nei gamybos proceso nesilaikyti? >> Su tais rūgimo procesais viskas ne taip tiesmukai, kaip atrodo...tam ir yra >> receptai. >> Bet kuri gira gerai, bet va, pvz., jei Velykoms, tai laiko-ant ribos arba >> jau nėra. >> >> "fkt" <Faktas_istrinti_@delfi.lt> wrote in message >> news:ioj8qg$qdq$1@trimpas.omnitel.net... >>> beveik taip ir dariau. >>> gavosi neskanu. >>> tik cia raso ant 10litru - 30gr mieliu ir 1kg cukraus, >>> as dejau 30gr mieliu ir 500gr cukraus. >>> matyt tame ir klaida. >>> i viena buteli dadejus cuukraus, po dienos akivaizdziai skanesnis tapo. >>> ir dar: supilsciau po daugiau nei paros. bet greit slegis taip padidejo, >>> kad atsukau issigandes kad nesprogtu. >>> >>> >>> "Nemo" <isitikines@hotmail.com> wrote in message >>> news:ioj5gc$ldr$1@trimpas.omnitel.net... >>>> "fkt" <Faktas_istrinti_@delfi.lt> wrote in news:ioj53o$ksf$1 >>>> @trimpas.omnitel.net: >>>> >>>>> ar daret kas duonos gira ir gerai gavosi? >>>>> Attachment decoded: untitled-1.txt >>>>> >>>> as paprasta darau taip: http://nemunas.livejournal.com/31272.html >>