Girai reikia paprastos juodos duonos be jokių tešlos pagerintojų, dažų (taip taip, jų duonoj pilna), marmaliozių ir kt. reikalų... Ar yra dabar tokia duona? Kokia? Be to, duona džiovinama ir šiek tiek paskrudinama tam, kad paskui užplikius girai, nebūtų glitimo, nes gausim visą kiekį, kuris skirtas giros gamybai, gličios košės, duonos kisieliaus, kurio net nepavyks nukošti. Ir niekas neišeis. Vien jau dėl to pirmenybę atiduodu kmynų girai. "Dex" <virginilijus@one.lt> wrote in message news:iom13r$2mq$1@trimpas.omnitel.net... >o visgi, kokia yra teisinga? > > Dex > > 2011.04.19 18:19, bite rašė: >> Manau, šiais laikais naminei girai pasigaminti tik vienintelė >> problema-teisinga duona. >> >> "fkt" <Faktas_istrinti_@delfi.lt> wrote in message >> news:ioj53o$ksf$1@trimpas.omnitel.net... >>> ar daret kas duonos gira ir gerai gavosi? >>