Įtariu, kad nelabai tokios yra. Na o kaip Vilniaus duonos bočių? Kažkada iš jos dariau, visai patiko. Kaip senais laikais gavosi. Dex 2011.04.20 13:03, bite rašė: > Girai reikia paprastos juodos duonos be jokių tešlos pagerintojų, dažų > (taip taip, jų duonoj pilna), marmaliozių ir kt. reikalų... > Ar yra dabar tokia duona? Kokia? > Be to, duona džiovinama ir šiek tiek paskrudinama tam, kad paskui > užplikius girai, nebūtų glitimo, nes gausim visą kiekį, kuris skirtas > giros gamybai, gličios košės, duonos kisieliaus, kurio net nepavyks > nukošti. > Ir niekas neišeis. > Vien jau dėl to pirmenybę atiduodu kmynų girai. > > "Dex" <virginilijus@one.lt> wrote in message > news:iom13r$2mq$1@trimpas.omnitel.net... >> o visgi, kokia yra teisinga? >> >> Dex