viskas viename mazas pasirinkimas. Jei naudot retkarciais, gal ir nieko, bet dazniau didesniais kiekiais - imciau atskirus. Mesmale bus nasesne ir galingesne. Atskiras blenderis trins kokybiskiau, nei kombaininis ir t.t. "meska" <meska@nospam.fmu1.net> wrote in message news:iu79r7$fg$1@trimpas.omnitel.net... > Taigi vat.. prisireikė pakeisti seną kokteilinę kurioje buvo trinamos > sriubos, malami prieskoniai ir daromi vaisiniai kokteiliai. Ir bežiūrint > plačiuosus internetus iškilo pagunda įsigyti viską viename - kombainą. > Su kuriuo be visų kokteilinės panaudojimo būdų būtų galima darytis morkų > sultis, susimalti faršą, ir susitarkuoti bulves. > Ar verta? Nes kaip suprantu prie minusų paminima kad mėsa jie > dažniausiai mala prastai, bulves tarkuoja irgi nekaip, o jei sugenda, > tai "netenki" kelių prietaisų iškarto. Ir gali iškarto galit kokį modelį > rekomenduot? >