On Sun, 26 Jun 2011 15:51:32 +0300, meska <meska@nospam.fmu1.net> wrote: > Taigi vat.. prisireikė pakeisti seną kokteilinę kurioje buvo trinamos > sriubos, malami prieskoniai ir daromi vaisiniai kokteiliai. Ir bežiūrint > plačiuosus internetus iškilo pagunda įsigyti viską viename - kombainą. > Su kuriuo be visų kokteilinės panaudojimo būdų būtų galima darytis morkų > sultis, susimalti faršą, ir susitarkuoti bulves. > Ar verta? Nes kaip suprantu prie minusų paminima kad mėsa jie > dažniausiai mala prastai, bulves tarkuoja irgi nekaip, o jei sugenda, > tai "netenki" kelių prietaisų iškarto. Ir gali iškarto galit kokį modelį > rekomenduot? Turiu Braun K700. Daugiausia naudojam visokioms bulvėms ir morkoms tarkuoti ir pjaustyti, mėsai kapoti, skystoms ir poskystėms tešloms maišyti. Yra ir priedas sultims spausti - daugiau dėl vaizdo, nors nedidelį kiekį sulčių išspausti galima. Prietaisu esu patenkintas. Man rodos svarbiausia perkant kombainą - neturėti nerealių lūkesčių (aš pvz. žinojau, kad šitas kombainas man sulčių normaliai nespaus ir kietos tešlos neminkys), o nupirkus - laikyti jį visada po ranka, o nenukišti kur į spintelę. Nes tada tiek jį ir tenaudosi ;)