dar labai gerai užkonservuot tų žiedynų stiebelius, kol jie mėsingi, nesumedėję. Tinka visokiems garnyrams, galima vištą prikimšt ir kept. "ShowmanaZ" <trintiInfo@trintiTavopirtis.eLTe> wrote in message news:j11g84$fp1$1@trimpas.omnitel.net... > žinok pasakiškai skanus daiktas. Šian užvakavom bent tris sloikiukus jų, kol > dar medėt neėmė., dar antra tiek laukia marinavimo. O dar juos skanu sukept > keptuvėje su kitais žalumynais ir pateikt kaip tokį marmalą prie mėsos > patiekalų, arba imi šalto rūkymo šoninės ar ten lašinukų, pakepini stambiais > griežinėliais, verti lėkštę tų sėklų galvučių, krūvą smulkinto lapinio > česnako, smulkintų svogūno laiškų, kitų žalumynų, prieskonių ten, ir tada > maumoji su juosda duona, mmmmmmm..... :P~~~~ niam :) > > -- > Išskirtinių pirčių įrengimas: www.tavopirtis.lt > http://www.facebook.com/pages/Pirciu-irengimas/132860676752473?ref=mf > > > "trickyvic" <meilas@meilas.lt> wrote in message > news:j118b2$9c9$1@trimpas.omnitel.net... >> Cesnaku seklos galvutemis, originalno odnako... >> >> ShowmanaZ wrote: >> įtrupinam kelias galvutės česnako >> sėklų >