Tema: Re: Blyneliai
Autorius: Daiva D.
Data: 2011-07-31 12:38:52
dar labai gerai užkonservuot tų žiedynų stiebelius, kol jie mėsingi, nesumedėję. Tinka visokiems garnyrams, galima vištą prikimšt ir kept.

"ShowmanaZ" <trintiInfo@trintiTavopirtis.eLTe> wrote in message news:j11g84$fp1$1@trimpas.omnitel.net...
> žinok pasakiškai skanus daiktas. Šian užvakavom bent tris sloikiukus jų, kol 
> dar medėt neėmė., dar antra tiek laukia marinavimo. O dar juos skanu sukept 
> keptuvėje su kitais žalumynais ir pateikt kaip tokį marmalą prie mėsos 
> patiekalų, arba imi šalto rūkymo šoninės ar ten lašinukų, pakepini stambiais 
> griežinėliais, verti lėkštę tų sėklų galvučių, krūvą smulkinto lapinio 
> česnako, smulkintų svogūno laiškų, kitų žalumynų, prieskonių ten, ir tada 
> maumoji su juosda duona, mmmmmmm..... :P~~~~ niam :)
> 
> -- 
> Išskirtinių pirčių įrengimas: www.tavopirtis.lt
> http://www.facebook.com/pages/Pirciu-irengimas/132860676752473?ref=mf
> 
> 
> "trickyvic" <meilas@meilas.lt> wrote in message 
> news:j118b2$9c9$1@trimpas.omnitel.net...
>> Cesnaku seklos galvutemis, originalno odnako...
>>
>> ShowmanaZ wrote:
>>  įtrupinam kelias galvutės česnako
>>  sėklų 
>