Logiška, kitamet išbandysim, dėkui :) -- Išskirtinių pirčių įrengimas: www.tavopirtis.lt http://www.facebook.com/pages/Pirciu-irengimas/132860676752473?ref=mf "Daiva D." <ddaiva@gmail.com> wrote in message news:j137rc$n2n$1@trimpas.omnitel.net... > dar labai gerai užkonservuot tų žiedynų stiebelius, kol jie mėsingi, > nesumedėję. Tinka visokiems garnyrams, galima vištą prikimšt ir kept. > > "ShowmanaZ" <trintiInfo@trintiTavopirtis.eLTe> wrote in message > news:j11g84$fp1$1@trimpas.omnitel.net... >> žinok pasakiškai skanus daiktas. Šian užvakavom bent tris sloikiukus jų, >> kol >> dar medėt neėmė., dar antra tiek laukia marinavimo. O dar juos skanu >> sukept >> keptuvėje su kitais žalumynais ir pateikt kaip tokį marmalą prie mėsos >> patiekalų, arba imi šalto rūkymo šoninės ar ten lašinukų, pakepini >> stambiais >> griežinėliais, verti lėkštę tų sėklų galvučių, krūvą smulkinto lapinio >> česnako, smulkintų svogūno laiškų, kitų žalumynų, prieskonių ten, ir tada >> maumoji su juosda duona, mmmmmmm..... :P~~~~ niam :) >> >> -- >> Išskirtinių pirčių įrengimas: www.tavopirtis.lt >> http://www.facebook.com/pages/Pirciu-irengimas/132860676752473?ref=mf >> >> >> "trickyvic" <meilas@meilas.lt> wrote in message >> news:j118b2$9c9$1@trimpas.omnitel.net... >>> Cesnaku seklos galvutemis, originalno odnako... >>> >>> ShowmanaZ wrote: >>> įtrupinam kelias galvutės česnako >>> sėklų >>