Tema: Re: sulciaspaude > nei stiklinei sulciu
Autorius: Arj
Data: 2011-09-14 13:16:08
va kazkas panasaus - http://www.factory.lt//index.php?id,393
Tiesa, namu naudojimui tokia kazin ar verta tureti :)

"Arj" <root@ibm.com> wrote in message 
news:j4ptob$ce8$1@trimpas.omnitel.net...
> tas garu puodas sultim dar yra zjb kad su juo sviesios sultys gaunasis :)
> jei dar vitamino C imetus, tai ir beveik skaidrios buna :)
> Bet zaidimo daug, ir sulciu iseiga "per karta" nestebuklinga.
> Jei oboutliai "savi" ir ju daug - geriau spaust "tradiciskai".
>
> Saip kas del smulkinimo, tai gali kur paieskoti gal kas kaime kur praduoda 
> buroku smulkinimo aparata - nerealus reikalas.
> Kaime toks yra senovinis - tai obuolius galima pilti maisais be 
> pertraukos, tik spek maisus kilnoti.
> Nu sioks toks minusas kad stambokai susmulkina - taip kaip stambia 
> burokine tarka, bet kai obuoliu trukumo sezono metu nera, tai px, vistiek 
> dauguma supuna.
>
>
>
>
>
>
> "ALORA" <alora@griauztas.cool> wrote in message 
> news:j4ps5s$a4c$1@trimpas.omnitel.net...
>> mama darydavo per visagalį triaukštį puodą. Nerealios obuolių sultys 
>> gaudavosi. Bet pjaustyt, spėju, irgi reikėdavo
>>
>> "bzik" <bzik@bzik.bzik> wrote in message 
>> news:j4hn0v$sm6$1@trimpas.omnitel.net...
>>> Yra obelis, kurios derliu reikia skubiai sunaudot. Zuravinkos pliusas, 
>>> kad variklis net neuzkaista, bet minusas siaura anga (daug laiko 
>>> sugaistama pjaustant) ir salyginai didelis sulciu kiekis isspaudose. 
>>> Seniau vaziuodavom kaiman ir su presu per pusdieni desimtis litru 
>>> pasidarydavom. Bet kai medis vietoj, kam derliu pudyt :) Ar is nelabai 
>>> brangiu yra kas nors tinkamo tokiai funkcijai?
>>
>
>