Tema: Re: Receptai su pomidorais
Autorius: MaRiUs
Data: 2011-09-22 11:08:19
man tai vietoj apelsino geriau tinka Balsamico tirstas padazas, plius 
apibarstau raudoneliais

P.S. vakar teko valgyt tautiniu pomidoru isdziovintu dziovyklej, tai 
super skanu sausus kaip cipsus valgyt, beigi po to galima su aliejum ir 
prieskoniais pamirkyt ir det ant sumustiniu..

2011.09.21 13:35, Yvl rašė:
> bliac. cia gal kaip citrina prie zuvies? arba prie balto alaus...
> galvas nusukt ir i pilva prishikt tiems kas toki prigalvojo...
>
>
> "tranzoo"<laisku@nera.net>  wrote in message news:j5c0rd$gqo$1@trimpas.omnitel.net...
>> taip.
>>
>> "shimtas kinieciu"<tehlulz@gramar.nazi>  wrote in message
>> news:j5c0io$geo$1@trimpas.omnitel.net...
>>> apelsinas? ;)
>>>
>>> "tranzoo"  wrote in message news:j5c0fa$g9b$1@trimpas.omnitel.net...
>>>
>>> pomidorai, mocarella, apelsinas, bazilikas, alyvuogiu aliejus.
>>>
>>> --
>>> T
>>>
>>> "rk"<rk@email.lt>  wrote in message
>>> news:j5aj7e$ct3$1@trimpas.omnitel.net...
>>>> Rekomenduokti kokių receptų su šviežiais pomidorais. Sriubų išbandyta
>>>> daug, norėtusi iš likusių dar ką skanaus pasigamint :)
>>>
>>

-- 
MaRiUs
Kaunas