man tai vietoj apelsino geriau tinka Balsamico tirstas padazas, plius apibarstau raudoneliais P.S. vakar teko valgyt tautiniu pomidoru isdziovintu dziovyklej, tai super skanu sausus kaip cipsus valgyt, beigi po to galima su aliejum ir prieskoniais pamirkyt ir det ant sumustiniu.. 2011.09.21 13:35, Yvl rašė: > bliac. cia gal kaip citrina prie zuvies? arba prie balto alaus... > galvas nusukt ir i pilva prishikt tiems kas toki prigalvojo... > > > "tranzoo"<laisku@nera.net> wrote in message news:j5c0rd$gqo$1@trimpas.omnitel.net... >> taip. >> >> "shimtas kinieciu"<tehlulz@gramar.nazi> wrote in message >> news:j5c0io$geo$1@trimpas.omnitel.net... >>> apelsinas? ;) >>> >>> "tranzoo" wrote in message news:j5c0fa$g9b$1@trimpas.omnitel.net... >>> >>> pomidorai, mocarella, apelsinas, bazilikas, alyvuogiu aliejus. >>> >>> -- >>> T >>> >>> "rk"<rk@email.lt> wrote in message >>> news:j5aj7e$ct3$1@trimpas.omnitel.net... >>>> Rekomenduokti kokių receptų su šviežiais pomidorais. Sriubų išbandyta >>>> daug, norėtusi iš likusių dar ką skanaus pasigamint :) >>> >> -- MaRiUs Kaunas