O tai vegetariskas variantas be kiausiniu ar kaip ? :) 2011.09.21 20:29, Dautarte rašė: > Rekomenduoju saksuka (šakšuką): > http://dautarte.blogspot.com/2009/08/naujas-seno-patiekalo-pavadinimas.html > Pomidoru "padaza" galima uzdaryti i stiklainius ir pasterizuoti arba > uzsaldyti. > > Paprasta kiausiniene su pomidorais yra labai skani - pomidorus nulupti, > supjaustyti kubeliais (seklas pasalinti); riebaluose (aliejus ar sviestas) > pakepinti kubeliais supjaustyta mesos gamini (kumpis, desra, sonine ir > pan.), ideti pomidorus, trumpai apkepinti, padruskinti ir papipirinti, > prideti supjaustytu svogunu laisku (nebutina), imusti kiausinius(kaip > variantas - kiausinius siek tiek isplakti kokiame dubenyje ir tik po supilti > i keptuve) ir ismaisyti, kol bus norima konsistencija. Vegetariskas > variantas taip pat labai skanus. > > > "rk"<rk@email.lt> wrote in message news:j5aj7e$ct3$1@trimpas.omnitel.net... > | Rekomenduokti kokių receptų su šviežiais pomidorais. Sriubų išbandyta > | daug, norėtusi iš likusių dar ką skanaus pasigamint :) > -- MaRiUs Kaunas