btw apie balsamico padazus. yra tokia parduotuve aliejus (vilniuj big'e ir dar kazkur..) tai jie pardavineja visokius tokius visai puse pifo. su trumais ypac skanus. -- T "MaRiUs" <mariusDELETE@ardega.lt> wrote in message news:j5eqdj$urs$1@trimpas.omnitel.net... > man tai vietoj apelsino geriau tinka Balsamico tirstas padazas, plius > apibarstau raudoneliais > > P.S. vakar teko valgyt tautiniu pomidoru isdziovintu dziovyklej, tai super > skanu sausus kaip cipsus valgyt, beigi po to galima su aliejum ir > prieskoniais pamirkyt ir det ant sumustiniu.. > > 2011.09.21 13:35, Yvl rašė: >> bliac. cia gal kaip citrina prie zuvies? arba prie balto alaus... >> galvas nusukt ir i pilva prishikt tiems kas toki prigalvojo... >> >> >> "tranzoo"<laisku@nera.net> wrote in message >> news:j5c0rd$gqo$1@trimpas.omnitel.net... >>> taip. >>> >>> "shimtas kinieciu"<tehlulz@gramar.nazi> wrote in message >>> news:j5c0io$geo$1@trimpas.omnitel.net... >>>> apelsinas? ;) >>>> >>>> "tranzoo" wrote in message news:j5c0fa$g9b$1@trimpas.omnitel.net... >>>> >>>> pomidorai, mocarella, apelsinas, bazilikas, alyvuogiu aliejus. >>>> >>>> -- >>>> T >>>> >>>> "rk"<rk@email.lt> wrote in message >>>> news:j5aj7e$ct3$1@trimpas.omnitel.net... >>>>> Rekomenduokti kokių receptų su šviežiais pomidorais. Sriubų išbandyta >>>>> daug, norėtusi iš likusių dar ką skanaus pasigamint :) >>>> >>> > > -- > MaRiUs > Kaunas