IMHO pagal skoni savo. As dedu apie 200-300 g lasisos ir 200-300 g jautienos kad pagamint 4 porcijas. Ai, dar pamirsau paminet, kad prie sito derinio man asmeniskai labai tinka midijos (uztenka kokiu 100 g) "m&m" wrote in message news:jdsaop$een$1@trimpas.omnitel.net... koks mazdaug lasisos/jautienos santykis gramais ar kg :)? On 02/01/2012 13:47, ManXP wrote: > Tai gaminu paprastoj keptuvej. Ikaitinu gerai keptuve (po ikaitinimo > irgi ugni palieku maksimalia), sumetu labai smulkiai pjaustyta lasisa, > jautiena ir pievagrybius. Po keliu minuciu kepimo dar imetu sparagu, > kukuruzu burbuoliu ir cili, dar apie 1-2 min pakepu, tada sumetu WOK > makaronus, ipilu siek tiek vandens ir sumazines ugni bei uzdenges dangti > palaikau 2-3 min. Tada WOK padazas, pamaisau, ir viskas. > > Draugas WOK prekiavo Kaune anksciau, tai is jo ir nusiziurejau gaminima :) > > "Sail" wrote in message news:jds4im$4qc$1@trimpas.omnitel.net... > > Tai buciau dekingas, jei pasidalintumet receptais. > > Itariu troskinimui labiau? Jei taip, tai ar wokas tam procesui ka nors > gero > duoda, lyginant su paprasta keptuve? > > > "ManXP" <man@giliai.px> wrote in message > news:jds2nk$1rr$1@trimpas.omnitel.net... >> Gaminam be jokio aliejaus, labai gerai gaunasi >> >> "Sail" wrote in message news:jds1ii$vj6$1@trimpas.omnitel.net... >> >> Naudojam, ispudziai teigiami. Dar nebuvo neskaniai, visada tik gerai >> gaunasi. >> >> Taip, didelio degiklio reikia. Be to, gaminant turi savybe smagiai >> taskyti >> alieju, tad gaminam su juo lauke, nes nebutu noro paskiau viska plauti >> aplinkui. >> >> Tad duju balionas irgi prie to ukio naudojamas. >> >> Degikli jei nebrangiai uz litu 70 tai Vilniuj lytagroj, jei nori ta >> pati uz >> 100 lt tai smolensko gatvej lietuvos duju parduotuvej. >> >> "meska" <meska@nospam.fmu1.net> wrote in message >> news:jdkecv$hgq$1@trimpas.omnitel.net... >>> Kaip suprantu reikia pakankamai galingos dujinës viryklës, kitaip >>> neverta prasidët? Gal kas naudojat ir norit pasidalinti áspûdþiais ? >> >