Sveiki, taip jau nutiko, kad per Kaledas gavau dovanu 3 kg miltu. Viskas ciki, geri miltai atrodo... bet. Kadangi miltai is maluno - tai nei etikeciu, nei peleningumo, ar glitimo kiekio juose ivertinti negalejau. Bedos prasidejo, kai pabandziau iskept paprasciausia ciabata. Na ne pirma ir ne antra kart kepu, tesla kaip visada sumaisiau, viskas taip pat - o ji slept ir suzliugo kepdama. Nu galvoju, gal ka nors supainiojau. Gavo ja suryt suo :) Antras bandymas. Tesla itin limpa pire ranku. Neiprasta kazkaip. Daugiau miltu ivariau. Na si kart nesuzliugo visiskai, bet iskepe kietoka, visai nepuri... Na gerai, mieline tesla, daug niuansu. Net nesumasciau kaltinti miltu. Bet sekmadieni iskepus eilinius pusryciu blynus is savo paauglio sunaus sulaukiau pastabos "mama, blynuose per daug miltai jaucias!", nu tai sakau "gi kad ne is bulviu blynus kepiau", pasijuokiau... Bet paragavau - nugi tikrai, pazliuge, tokie "slapi", ne trupucio neiskile, o pavirsius pakepes tikrai pakankamai... Kaip manote ar pabandzius miltuose naminemis salygomis pakelti glitimo kieki, aka idedant krakmolo, kaip siulo cia: http://www.wisegeek.com/what-is-cake-flour.htm padetis pageretu? Nebedaug tu miltu liko, bet visgi, kazkokie ne tokie jie... Tiesa, paskaicius malsenos puslapy, kad miltai su labai mazu glitimo kiekiu tinka vafliam arba trapios teshlos gaminiams - viskas kaip ir teisingai gaunas, nes mano trupininis pyragas gavosi labai neblogas... Kai sakant nepabandzius nesuzinosiu, bet gal kas turejo panasios patirties? -- pagarbiai; Indraja