"W|T" <witalija@bk.ru> wrote in message news:jekeo6$jgp$1@trimpas.omnitel.net... > tranzoo wrote: >> speju - miltai is lietuvisko maluno ir is lietuvisku kvieciu. jei >> rimtai, tai ukininkai net kiaulems ju neduoda, nes pigiau yra nusipirkt >> atveztiniu vokisku ar kazachisku, o ir tie yra zymiai geresnes kokybes. > > Aš jau keli metai naudoju kažkokius miltus iš ūkininko, viskas gaunasi > puikiai, jokių keistų skonių ar netikėtų efektų su tešlom ir kepiniais. > Ūkininkas kviečius pats augina. Noreciau tamstai paantrint, kad butent TIK lietuviski kvietiniai miltai paskutiniu metu naudojami daugely mazuju kepykleliu. Ir tikrai ju kokybe labai gera. O tranzoo matyt koki kaimo "kreivaranki" ukininka surado ir pagal ji vertina visus lietuviskus :) Ir apskritai, kas per mada i savo lizda shikt! As is principo naudoju tik lietuviskus (bent tikiuosi, kad jie lietuviski), ir ne tik miltus, o kaip imanoma daugiau produktu, nes reikia Lietuvos ekonomika remt, o nelaukt, kol keptas karvelis i burna iskris :) -- pagarbiai; Indraja