Tema: Kaip apšlakstote kepamus šašlykus?
Autorius: Mindiucha
Data: 2012-02-08 11:29:14
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN">
<HTML><HEAD>
<META content=text/html;charset=utf-8 http-equiv=Content-Type>
<META name=GENERATOR content="MSHTML 9.00.8112.16440"></HEAD>
<BODY style="PADDING-LEFT: 10px; PADDING-RIGHT: 10px; PADDING-TOP: 15px" 
id=MailContainerBody leftMargin=0 topMargin=0 CanvasTabStop="true" 
name="Compose message area">
<DIV><FONT size=2 face=Arial>
<DIV><FONT size=2 face=Arial>Sveiki,</FONT></DIV>
<DIV><FONT size=2 face=Arial></FONT></DIV>
<DIV><FONT size=2 face=Arial>Skaitinėjuos čia tokią lietuvišką pdf knygą apie 
šašykus. Ir praktiškai visuose receptuose ragina kepant reguliariai apšlakstyti 
marinatu arba marinato ir vandens mišiniu. </FONT></DIV>
<DIV><FONT size=2 face=Arial>Aš iki šiol darydavau taip: merkiu pirštus į 
marinatą ir taškau ant viršaus. Tai vat man kilo klausimas kaip techniškai jūs 
tai atliekate? pasidalinkite patirtimi.</FONT></DIV></FONT></DIV></BODY></HTML>