<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN"> <HTML><HEAD> <META content=text/html;charset=utf-8 http-equiv=Content-Type> <META name=GENERATOR content="MSHTML 9.00.8112.16440"></HEAD> <BODY style="PADDING-LEFT: 10px; PADDING-RIGHT: 10px; PADDING-TOP: 15px" id=MailContainerBody leftMargin=0 topMargin=0 CanvasTabStop="true" name="Compose message area"> <DIV><FONT size=2 face=Arial> <DIV><FONT size=2 face=Arial>Sveiki,</FONT></DIV> <DIV><FONT size=2 face=Arial></FONT></DIV> <DIV><FONT size=2 face=Arial>Skaitinėjuos čia tokią lietuvišką pdf knygą apie šašykus. Ir praktiškai visuose receptuose ragina kepant reguliariai apšlakstyti marinatu arba marinato ir vandens mišiniu. </FONT></DIV> <DIV><FONT size=2 face=Arial>Aš iki šiol darydavau taip: merkiu pirštus į marinatą ir taškau ant viršaus. Tai vat man kilo klausimas kaip techniškai jūs tai atliekate? pasidalinkite patirtimi.</FONT></DIV></FONT></DIV></BODY></HTML>