<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN"> <HTML><HEAD> <META content=text/html;charset=utf-8 http-equiv=Content-Type> <META name=GENERATOR content="MSHTML 8.00.7601.17720"> <STYLE></STYLE> </HEAD> <BODY style="PADDING-LEFT: 10px; PADDING-RIGHT: 10px; PADDING-TOP: 15px" id=MailContainerBody leftMargin=0 topMargin=0 bgColor=#ffffff name="Compose message area" CanvasTabStop="true"> <DIV><FONT size=2 face=Arial>galima tiek marinatu, tiek vynu, tiek alum pvz. daryk kaip nori - pilk, slakstyk, barstyk, teptuku tepk...</FONT></DIV> <DIV><FONT size=2 face=Arial></FONT> </DIV> <DIV><FONT size=2 face=Arial>bet to daryt negalima virs zariju, nes skysciui patekus ant zariju garai labai svilina mesa - ir ji gausis per sausa.</FONT></DIV> <DIV><FONT size=2 face=Arial></FONT> </DIV> <DIV> </DIV> <BLOCKQUOTE style="BORDER-LEFT: #000000 2px solid; PADDING-LEFT: 5px; PADDING-RIGHT: 0px; MARGIN-LEFT: 5px; MARGIN-RIGHT: 0px" dir=ltr> <DIV>"Mindiucha" <<A href="mailto:minda.v@gymeilas.kom">minda.v@gymeilas.kom</A>> wrote in message <A href="news:jgtf9a$k8q$1@trimpas.omnitel.net">news:jgtf9a$k8q$1@trimpas.omnitel.net</A>...</DIV> <DIV><FONT size=2 face=Arial> <DIV><FONT size=2 face=Arial>Sveiki,</FONT></DIV> <DIV><FONT size=2 face=Arial></FONT></DIV> <DIV><FONT size=2 face=Arial>Skaitinėjuos čia tokią lietuvišką pdf knygą apie šašykus. Ir praktiškai visuose receptuose ragina kepant reguliariai apšlakstyti marinatu arba marinato ir vandens mišiniu. </FONT></DIV> <DIV><FONT size=2 face=Arial>Aš iki šiol darydavau taip: merkiu pirštus į marinatą ir taškau ant viršaus. Tai vat man kilo klausimas kaip techniškai jūs tai atliekate? pasidalinkite patirtimi.</FONT></DIV></FONT></DIV></BLOCKQUOTE></BODY></HTML>