Taigi taip ir padariau, paprasciausia trupinini pyraga iskepiau su vynuogiu/moliugu uogiene :) O diskusija uzvedziau dar ir todel, kad kas pagyveno UK ir pyragam naudojo vadinamuosius "cake flour" cia grize - verkia kad miltai blogi, pyragai iprasti nesigauna. Nuspendziau pasidomet, ir paaiskejo, kad tikrai ten pyragam naudoja truputi kitokius nei iprastiniai miltai. Taip praktiskai issiaiskinau kame ir pas mane beda su tais dovanotais miltais :) -- pagarbiai; Indraja "ALORA" <alora@griauztas.cool> wrote in message news:jene23$522$1@trimpas.omnitel.net... > o jeigu nedarius jokiu stebuklu imti, ir sunaudoti juos tam, kam jie > tinka? Nes priedas visgi tera priedas. > "Indraja" <indraja_@_indraja.com> wrote in message > news:jek7iq$aom$1@trimpas.omnitel.net... > >> Tiesa, paskaicius malsenos puslapy, kad miltai su labai mazu glitimo >> kiekiu tinka vafliam arba trapios teshlos gaminiams - viskas kaip ir >> teisingai gaunas, nes mano trupininis pyragas gavosi labai neblogas... >> Kai sakant nepabandzius nesuzinosiu, bet gal kas turejo panasios >> patirties? >> -- >> pagarbiai; >> Indraja